Νίκη του Jonny Walker στο Endurocross

Mεγάλη νίκη επί αμερικάνικου εδάφους για τον Jonny Walker και τη Beta, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Endurocross. Ο Walker, που έχει προσωρινά μετακομίσει στις Η.Π.Α. προκειμένου να λάβει μέρος στη διάσημη σειρά indoor αγώνων, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με τερματισμούς στις θέσεις 1-1-3 πήρε την overall νίκη της ημέρας και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Read more “Νίκη του Jonny Walker στο Endurocross”

TrialGP: Δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τη Beta

Ο τελευταίος φετινός γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος TrialGP πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και χάρισε στη Beta έναν ακόμη τίτλο -αυτή τη φορά στην κατηγορία Trial2- καθώς επίσης την πρώτη της φετινή νίκη στην κορυφαία κατηγορία TrialGP και τον τίτλο στο Κύπελλο Γυναικών (Women Trial2). Read more “TrialGP: Δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τη Beta”

Brad Freeman: “Το τσαντάκι μέσης”

Όταν κινούμαστε με μοτοσυκλέτα enduro –συνήθως μακριά από τον πολιτισμό- προσπαθούμε να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε αναποδιά που θα μας τύχει. Ιδανικά θα θέλαμε ένα φορτηγό πράγματα αλλά καθώς το βάρος και ο όγκος που μπορούμε να έχουμε μαζί μας περιορίζεται συνήθως σε αυτά που χωράει ένα εντουράδικο τσαντάκι μέσης (ή αλλιώς εργαλειοθήκη/μπανάνα/bum bag) ας δούμε -με τη βοήθεια του Brad Freeman- τι θα πρέπει να διαλέξουμε ώστε να έχουμε αυξημένες πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε τα πιο πιθανά… απρόοπτα! Read more “Brad Freeman: “Το τσαντάκι μέσης””

TrialGP: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Beta

Τίτλος στην κατηγορία Trial 3 με τον 16 ετών Harry Hemingway! 

Σε ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο για την Beta στη Γαλλία (Cahors), o Harry Hemingway (BETA EVO Factory 125) πήρε μια εντυπωσιακή νίκη και κατέκτησε τον τίτλο έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Read more “TrialGP: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Beta”

Η Beta παρουσιάζει τα νέα trial EVO MY 2023

Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι σειρές των trial μοντέλων της Beta θέτουν τον πήχη στην κατηγορία. Από το 1979 και το ΤR 50 που παρουσιάστηκε στο Milan Motorcycle Show μέχρι τα σύγχρονα EVO, η εξέλιξη στο εργοστάσιο της Φλωρεντίας δε σταμάτησε ποτέ και τώρα η Beta παρουσιάζει τη νέα σειρά EVO MY 2023. Τα νέα μοντέλα έχουν δεχθεί βελτιώσεις τόσο στον τομέα της απόδοσης και της λειτουργικότητας όσο και εξωτερικά με στόχο την αισθητική ανανέωση.

Η σειρά EVO θα καλύψει όλους τους αναβάτες καθώς η γκάμα είναι από τις πιο πλούσιες που μπορεί να συναντήσει κανείς στον χώρο του trial και περιλαμβάνει έξι διαφορετικά μοντέλα, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα : Read more “Η Beta παρουσιάζει τα νέα trial EVO MY 2023”

TrialGP: Μια ανάσα από τον θρίαμβο για τον Matteo Grattarola

Διπλή παρουσία στο βάθρο για τον Grattarola στην κατηγορία TrialGP του Γερμανικού γύρου. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Beta πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και για πρώτη φορά στην καριέρα του βρέθηκε επικεφαλής για το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης μέρας. Read more “TrialGP: Μια ανάσα από τον θρίαμβο για τον Matteo Grattarola”

EnduroGP-Πορτογαλία: Κορυφαία απόδοση από Holcombe και Freeman

Μετά το δύσκολο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα EnduroGP και τους τραυματισμούς τους, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Beta, Brad Freeman και Steve Holcombe, επέστρεψαν στις δυνατές εμφανίσεις.  Ο Freeman με διπλή νίκη πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ε3 ενώ ο Holcombe ανέβηκε και πάλι στο βάθρο της EnduroGP (γενική). Read more “EnduroGP-Πορτογαλία: Κορυφαία απόδοση από Holcombe και Freeman”

TrialGP –Βάθρο σε τρεις κατηγορίες για τους αναβάτες της Beta

Στην Tarragona της Ισπανίας (L’Hospitalet de L’Infant) άνοιξε η αυλαία του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήμαος TrialGP, με τους αναβάτες της Beta να πρωταγωνιστούν και να ανεβαίνουν στο βάθρο σε τρεις κατηγορίες. Read more “TrialGP –Βάθρο σε τρεις κατηγορίες για τους αναβάτες της Beta”

betamotor Αγώνες

O Freeman παρουσιάζει την Beta RR 300 Factory

Περπατώντας στα paddock του EnduroGP μπορείς να δεις πολλές εξωτικές Factory μοτοσυκλέτες με πανάκριβα περιφερειακά και κινητήρες που καμία σχέση δεν έχουν με μοντέλα παραγωγής. Αντίθετα, κάτω από την τέντα της Beta θα βρεις τις Factory μοτοσυκλέτες της εργοστασιακή ομάδας που βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτές της παραγωγής κι έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κερδίζοντας αλλεπάλληλους τίτλους στη μάχη της Γενικής*. Read more “O Freeman παρουσιάζει την Beta RR 300 Factory”