Προετοιμασία μοτοσυκλέτας για πολυήμερη ακινησία

Σε περίπτωση παρατεταμένης ακινησίας της μοτοσυκλέτας είναι καλό να έχουμε προνοήσει και να την έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα ώστε η επιστροφή στη δράση να είναι ευκολότερη. Αυτά τα επτά βήματα του βίντεο θα σε βοηθήσουν:

#menoumespiti

Λόγω της προσπάθειας όλων μας για τον περιορισμό της μετάδοσης του επικίνδυνου κορωνοϊού, η The Fuoristrada Co αναστέλλει τη λειτουργία του φυσικού της καταστήματος στο Κουκάκι.

Αν όσο κάθεσαι σπίτι αποφασίσεις να ασχοληθείς με τη συντήρηση, την αναβάθμιση ή την αντικατάσταση της καλή σου, έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις  ανταλλακτικά, αξεσουάρ ή μοτοσυκλέτα μέσω του email info@betamotor.gr ή με μήνυμα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Beta.motor.gr/  και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την αποστολή της παραγγελίας σου.

#menoumespiti

Η «έκπληξη» ήρθε από τη Beta

To γαλλικό Moto Verte πραγματοποίησε για το τεύχος Φεβρουαρίου 2020 το ετήσιο συγκριτικό των enduro 450 και καταλήγει: «Στην έκπληξη Beta”. Ο συνδυασμός σταθερότητας και ευελιξίας της RR 430 Racing εξέπληξε τους συμμετέχοντες και βοήθησε του τέσσερις από τους πέντε αναβάτες που πήραν μέρος στη δοκιμή να σημειώσουν τον ταχύτερο τους χρόνο. Η συνολική απόδοση της ιταλίδας της χάρισε την πρώτη θέση όχι μόνο στην κατάταξη της συνολικής απόδοσης αλλά και στην κατάταξη ποιότητας / αξία. Αναμενόμενο…

Φινάλε με τη Beta Chachagias Racing Team στο βάθρο της Σπερχειάδας

Πέσιμο αυλαίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro με τον Γιάννη Τρίγκα να ανεβαίνει για μία ακόμα φορά στο βάθρο της Ε3 και τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη να κερδίζει την Enduro Junior Sprint και τον δεύτερο τίτλο του.

Read more «Φινάλε με τη Beta Chachagias Racing Team στο βάθρο της Σπερχειάδας»