Νέα μοντέλα Beta RR MY 2021

Οι νέες ιταλικές μοτοσυκλέτες για το 2021 είναι γεγονός. Πιο κόκκινες από ποτέ, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της Φλωρεντίας, έρχονται με νέες βελτιώσεις και θα είναι διαθέσιμες μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Read more “Νέα μοντέλα Beta RR MY 2021”

???? ?? ??? ???? 4Τ 2020

Περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτες με κορυφαίο εξοπλισμό, εξελιγμένο από την Beta Boano Racing Sport μέσα στις ειδικές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro. Κατά την παραγγελία της μοτοσυκλέτας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τις προσωπικές του προτιμήσεις στο σετάρισμα των αναρτήσεων (ελατήρια και revalving) ενώ μαζί με τη μοτοσυκλέτα παραλαμβάνει και κούτα με τον νορμάλ εξοπλισμό που αντικαθίσταται κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Read more “???? ?? ??? ???? 4Τ 2020”

Διαγωνισμός #menoume_spiti_beta από τη Beta Hellas

Μείνετε σπίτι, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας και κερδίστε ένα από τα τρία δώρα του διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, ως εξής:

1) #Stay_home: Τι κάνετε τη μοτοσυκλέτα σας όσο παραμένετε σπίτι; Είναι όλα στην εντέλεια; Σκεφτήκατε κάτι πρωτότυπο; Συνεχίζεται να την χρησιμοποιείτε (σπίτι φυσικά); Στείλτε μας τη φωτογραφία σας και κερδίστε ένα σετ περιποίησης για να τη διατηρήσετε αξιόμαχη.

2) #Shoot_it: Βγάλτε από μέσα σας τον καλλιτεχνικό σας εαυτό, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας στο σπίτι ή το γκαράζ και κερδίστε.

3) #Solo_Beta: Αποκλειστικά για τους κατόχους μοτοσυκλετών Beta. Στείλτε μας την καλύτερη φωτογραφία σας (προ ή μετά καραντίνας) και φρεσκάρετε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με αυτοκόλλητα και κάλυμμα σέλας.

Read more “Διαγωνισμός #menoume_spiti_beta από τη Beta Hellas”

Προετοιμασία μοτοσυκλέτας για πολυήμερη ακινησία

Σε περίπτωση παρατεταμένης ακινησίας της μοτοσυκλέτας είναι καλό να έχουμε προνοήσει και να την έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα ώστε η επιστροφή στη δράση να είναι ευκολότερη. Αυτά τα επτά βήματα του βίντεο θα σε βοηθήσουν:

#menoumespiti

Λόγω της προσπάθειας όλων μας για τον περιορισμό της μετάδοσης του επικίνδυνου κορωνοϊού, η The Fuoristrada Co αναστέλλει τη λειτουργία του φυσικού της καταστήματος στο Κουκάκι.

Αν όσο κάθεσαι σπίτι αποφασίσεις να ασχοληθείς με τη συντήρηση, την αναβάθμιση ή την αντικατάσταση της καλή σου, έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις  ανταλλακτικά, αξεσουάρ ή μοτοσυκλέτα μέσω του email info@betamotor.gr ή με μήνυμα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Beta.motor.gr/  και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την αποστολή της παραγγελίας σου.

#menoumespiti

Η “έκπληξη” ήρθε από τη Beta

To γαλλικό Moto Verte πραγματοποίησε για το τεύχος Φεβρουαρίου 2020 το ετήσιο συγκριτικό των enduro 450 και καταλήγει: «Στην έκπληξη Beta”. Ο συνδυασμός σταθερότητας και ευελιξίας της RR 430 Racing εξέπληξε τους συμμετέχοντες και βοήθησε του τέσσερις από τους πέντε αναβάτες που πήραν μέρος στη δοκιμή να σημειώσουν τον ταχύτερο τους χρόνο. Η συνολική απόδοση της ιταλίδας της χάρισε την πρώτη θέση όχι μόνο στην κατάταξη της συνολικής απόδοσης αλλά και στην κατάταξη ποιότητας / αξία. Αναμενόμενο…

Φινάλε με τη Beta Chachagias Racing Team στο βάθρο της Σπερχειάδας

Πέσιμο αυλαίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro με τον Γιάννη Τρίγκα να ανεβαίνει για μία ακόμα φορά στο βάθρο της Ε3 και τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη να κερδίζει την Enduro Junior Sprint και τον δεύτερο τίτλο του.

Read more “Φινάλε με τη Beta Chachagias Racing Team στο βάθρο της Σπερχειάδας”