ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ISDE 2022 ΓΑΛΛΙΑΣ

Η BETA σε συνεργασία με τη DIRT RACING και την OXMOTO δίνουν τη δυνατότητα στους αναβάτες που το επιθυμούν, να πάρουν μέρος στον θρυλικό εξαήμερο αγώνα (ISDE) με μοτοσυκλέτες Beta από την περιορισμένης έκδοσης σειρά “SIX DAY FRANCE” ή/και να έχουν τεχνική υποστήριξη. Read more “ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ISDE 2022 ΓΑΛΛΙΑΣ”

betamotor Αγώνες

MXGP-Maggiora: 8η θέση για τον Van Horebeek

Mία ακόμη δυνατή εμφάνιση από τον Jeremy Van Horebeek που πήρε την όγδοη θέση στην τελική κατάταξη του Ιταλικού GP. Επιστροφή στη δράση και για τον Alessandro Lupino μετά από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας.

Read more “MXGP-Maggiora: 8η θέση για τον Van Horebeek”

EnduroGP: Ζέστη-κρύο για τη Beta στην Ισπανία

Στην πόλη Lalin της Ισπανίας άνοιξε η αυλαία του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP με τoυς εργοστασιακούς αναβάτες της Beta Steve Holcombe και Brad Freeman να πιάνουν κορυφαία απόδοση εναλλάξ! Ο Steve ξεκίνησε διεκδικώντας τη νίκη το Σάββατο ενώ την Κυριακή ήταν η σειρά του Brad να παλέψει για μια θέση στο βάθρο. Read more “EnduroGP: Ζέστη-κρύο για τη Beta στην Ισπανία”

MXGP-Trentino: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Van Horebbek

Με τερματισμούς στις θέσεις 7-8 ο Jeremy Van Horebeek πήρε την όγδοη θέση στην τελική κατάταξη του Ιταλικού GP στο Trentino. Αυτός ήταν ο πέμπτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP όπου ο Βέλγος κρατάει την εντυπωσιακή έβδομη θέση στη βαθμολογία. Read more “MXGP-Trentino: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Van Horebbek”

Δεύτερη θέση για τον Jonny Walker στο SuperEnduro

Το τελευταίο σαββατοκύριακο διεξήχθησαν οι δύο τελευταίοι αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperEnduro στο Sachsen Arena της Γερμανίας.

Την πρώτη ημέρα ο Jonny Walker ξεκίνησε δυνατά και σημείωσε τρεις τρίτες θέσεις στους τρεις τελικούς. Αυτό επέτρεψε στον Colton Haaker να “πιάσει” τον Walker στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ο αναβάτης της Beta θα έπρεπε να ανεβάσει την απόδοσή του ώστε να είναι αυτός που θα πάρει το αργυρό μετάλλιο, στο τέλος του πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Tim Apolle που πλασαρίστηκε ακριβώς  πίσω από τον Jonny στον πρώτο και στον τρίτο τελικό. Μια πολύ δυνατή εμφάνιση για τον 26 ετών Γερμανό αναβάτη που βρέθηκε να μάχεται με πολύ πιο έμπειρους αναβάτες. Read more “Δεύτερη θέση για τον Jonny Walker στο SuperEnduro”

Van Horebeek και Beta στην 5η θέση του Παγκοσμίου Motocross

Με δύο δυνατές εμφανίσεις στην Αργεντινή, ο Jeremy Van Horebeek κατάφερε να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αυτή είναι και η ψηλότερη θέση μέχρι στιγμής στην οποία έχει καταφέρει να βρεθεί αναβάτης με Beta στην σύγχρονη ιστορία του αθλήματος.

Read more “Van Horebeek και Beta στην 5η θέση του Παγκοσμίου Motocross”

Βάθρο για τον Grattarola στον πρώτο αγώνα FIM X-Trial 2022

Η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος X-Trial (indoor) άνοιξε στη Νίκαια της Γαλλίας με τον Matteo Grattarola της Beta να ανεβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο. Read more “Βάθρο για τον Grattarola στον πρώτο αγώνα FIM X-Trial 2022”

SuperEnduro: Δεύτερη θέση για τον Walker στο Ισραήλ

Την καλύτερη του εμφάνιση με την Beta RR300 Racing έκανε ο Jonny Walker στον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SuperEnduro, στην Ιερουσαλήμ (Πέμπτη 3 Μαρτίου). Read more “SuperEnduro: Δεύτερη θέση για τον Walker στο Ισραήλ”

MXGP: Ντεμπούτο στη δεκάδα για τη Beta

Δυνατό ξεκίνημα με τερματισμό στην ένατη θέση για τη Beta SDM Corse Team στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross (MXGP). Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για το 2022 (Matterley Basin), o Jeremy Van Horebeek πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με τερματισμούς στις θέσεις 10 (A’ σκέλος) και 9 (Β’ σκέλος) πήρε την ένατη θέση στη συνολική κατάταξη της ημέρας στην κατηγορία MXGP. Read more “MXGP: Ντεμπούτο στη δεκάδα για τη Beta”