Στο βάθρο του AMA EnduroCross o Tim Apolle με Beta

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του έκανε ο Γερμανός Tim Apolle που βρέθηκε στο Denver των Η.Π.Α για τον τελευταίο διπλό αγώνα του αμερικάνικου πρωταθλήματος. Με τερματισμούς στις θέσεις 4-5-6 στα τρία σκέλη αντίστοιχα, ο 25ετών αναβάτης κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση και να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Read more “Στο βάθρο του AMA EnduroCross o Tim Apolle με Beta”

Ο Brad Freeman και η BETA στην κορυφή του Παγκόσμιου Enduro

Παίρνοντας τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς (Γαλλία) ο Brad Freeman (Beta RR 300 Racing) έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου του πρωταθλήματος στην EnduroGP και διατήρησε τη Beta στην κορυφή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Αν και η βαθμολογική διαφορά που είχε ο Freeman, πριν την τελευταία ημέρα, του επέτρεπε να τερματίσει μέχρι την ένατη θέση, ο Βρετανός δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στο στυλ του και τα έδωσε όλα παίρνοντας την έκτη του φετινή νίκη στη Γενική. Μετά το τέλος του αγώνα o Brad δήλωσε: Read more “Ο Brad Freeman και η BETA στην κορυφή του Παγκόσμιου Enduro”

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΏΝ BETA ΚΑΙ SERVICE ΓΙΑ ΤΟ RED BULL ROMANIACS 2022

Μέσω της Beta Ρουμάνιας, δίνεται η δυνατότητα στους φίλους της Beta να λάβουν πακέτο υποστήριξή ή και να νοικιάσουν μοτοσυκλέτες Beta για τον αγώνα Red Bull Romaniacs 2022 που θα πραγματοποιηθεί 26-30 Ιουλίου του 2022. Read more “ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΏΝ BETA ΚΑΙ SERVICE ΓΙΑ ΤΟ RED BULL ROMANIACS 2022”

O Joseph Wasson και η Beta είναι πρωταθλητές Αμερικής

Παίρνοντας τη δεύτερη θέση, στον όγδοο γύρο του ΑΜΑ National Hare and Hound, ο Wasson εξασφάλισε τον τίτλο, έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.  Σε μία καταπληκτική χρονιά για τη BETA USA, o Wasson είχε ήδη τέσσερις νίκες και είχε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα, με μόνο τον Zane Roberts (επίσης με Beta) να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο. Με τους δύο αναβάτες να τερματίζουν στις θέσεις 2-3, το number plate με τον «Άσσο» μπήκε στο RR 480 του Wasson και η Beta Αμερικής γιορτάζει το πρώτο της εθνικό πρωτάθλημα! Read more “O Joseph Wasson και η Beta είναι πρωταθλητές Αμερικής”

Νέα μοντέλα RR Racing MY 2022

Ακολουθώντας την παράδοση της Betamotor, οι μοτοσυκλέτες της σειράς RR Racing έρχονται με έξτρα εξοπλισμό που τις μεταμορφώνει σε ready to race πολεμικές μηχανές· για τις πιο δύσκολες καταστάσεις και τους πιο σκληρούς αγώνες.  Για τα μοντέλα MY 2022 οι μηχανικοί στη Φλωρεντία έχουν δουλέψει για να αναβαθμίσουν τη λειτουργία των αναρτήσεων, να βελτιώσουν την απόδοση του κινητήρα και να εξασφαλίσουν τη βέλτιση μεταφορά της στο έδαφος. Φυσικά πρόσθεσαν εξοπλισμό που αυξάνει τη λειτουργικότητα της μοτοσυκλέτας μειώνοντας παράλληλα το βάρος και αυξάνοντας την προστασία σε καίρια σημεία όπως το πλαίσιο και ο κινητήρας.

Read more “Νέα μοντέλα RR Racing MY 2022”

MXGP Βέλγιο – Δύσκολος αγώνας για τη Beta SDM Corse

Μετά το Loket, το MXGP επέστρεψε σε μαλακό έδαφος, αυτή τη φορά στο Lommel του Βελγίου, που φιλοξένησε τον έκτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η πίστα της Φλάνδρας είναι ίσως η πιο δύσκολη του ημερολογίου, λόγω του πολύ ιδιαίτερου αμμώδους τερέν, που του χάρισε το παρατσούκλι «κόλαση της άμμου». Read more “MXGP Βέλγιο – Δύσκολος αγώνας για τη Beta SDM Corse”

MXGP Τσεχία – Εντυπωσιακή έβδομη θέση για τον Van Horebeek

Την καλύτερη εμφάνιση του με τα χρώματα της Beta πραγματοποίησε την Κυριακή 25 Ιουλίου, στο GP της Τσεχίας (Loket) ο Jeremy Van Horebeek, για τον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross. Read more “MXGP Τσεχία – Εντυπωσιακή έβδομη θέση για τον Van Horebeek”

Αντεπίθεση του Freeman τη δεύτερη μέρα του Σουηδικού Enduro GP

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα του, στο Skovde της Σουηδίας, ο Brad Freeman κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα κατά τη δεύτερη μέρα, παίρνοντας τη νίκη στη Γενική κατάταξη και διευρύνοντας την βαθμολογική του υπεροχή. Αντίθετα, συνεχίστηκαν οι δυσκολίες για τον Holcombe. Read more “Αντεπίθεση του Freeman τη δεύτερη μέρα του Σουηδικού Enduro GP”