Σχετικά με μας

H Fuoristrada ιδρύθηκε το 2010 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία μοτοσυκλετών enduro και trial της ιταλικής εταιρείας Betamotor SpA.

Οι ιδρυτές της βρίσκονται στο χώρο της μοτοσυκλέτας και των αγώνων enduro από το 1992 οπότε και ιδρύθηκε το κατάστημα Rider’s shop το οποία συνεχίζει να λειτουργεί παράλληλα με τη Fuoristrada.

Εκτός των μοτοσυκλετών Beta, η Fuoristrada είναι dealer γνωστών εταιρειών που με τα προϊόντα τους πρωταγωνιστούν στο χώρο της off road μοτοσυκλέτας. Μερικές από αυτές είναι:


S3 Parts: Εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα για τους αναβάτες trial και enduro και τις μοτοσυκλέτες τους. Σχεδιασμένα και φτιαγμένα στην Ισπανία από κορυφαία πρώτες ύλες όπως αλουμίνιο, τιτάνιο, μαγνήσιο και συνθετικά υλικά.


Logo image within link text

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του Trial τόσο στο ντύσιμο των αναβατών όσο και στην κατασκευή βελτιωτικών εξαρτημάτων και αξεσουάρ.

 


Η ιταλική εταιρία πρωταγωνιστεί στο χώρου του Παγκόσμιου Enduro και εξελίσσει μοναδικές λύσεις για μοτοσυκλέτες enduro. Την εμπιστεύεται η εργοστασιακή ομάδα της Beta και σίγουρα θα καλύψει όλες τις ανάγκες για βελτίωση της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας.


  H Fuoristrada είναι dealer του μεγαλύτερου διανομέα ανταλλακτικών, αξεσουάρ, εργαλείων και ειδών ένδυσης για μοτοσυκλέτες, quads/ATV και snowmobile.

 


Made in Italy λύσεις για όλες τις συνθήκες και τύπους ελαστικών.


Δύο 100% ελληνικές εταιρείες που φροντίζουν για την άψογη εμφάνιση και την βέλτιστη θέση οδήγησης της μοτοσυκλέτα σας. Αντιολισθητικά καλύμματα σέλας και υψηλής αντοχής αυτοκόλλητα με δυνατότητα προσαρμογής στα προσωπικά σας γούστα.

 


Scalvini Racing: Το ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής εξατμίσεων δημιουργήθηκε μέσα στους αγώνες enduro και σκοπό έχει την βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

 


Λιπαντικά: Τα καλύτερα προϊόντα από τρεις διαφορετικές εταιρίες. Σε μας θα βρείτε μόνο ότι έχουμε δοκιμάσει και “εγκρίνει” σε πραγματικές off road συνθήκες.