Δεύτερο βάθρο για την Beta στο Motocross

Μεγάλη επιτυχία για την Beta SDM Team καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες (μετά τον διεθνή αγώνα του Motocross Internazionali d’Italia) κατάφερε να δει τον Jeremy Van Horebeek στο βάθρο και μάλιστα στη δεύτερη θέση. Αυτή τη φορά ήταν ο πρώτος γύρους του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Maggiora όπου ο Βέλγος αναβάτης με τερματισμούς στις θέσεις 2-3 κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης της κατηγορίας MX1.  Ενδέκατη θέση για τον δεύτερο αναβάτη της ομάδας Jimmy Clochet που τερμάτισε στις θέσεις 8-10.

Στο πρώτο σκέλος ο Van Horebeek είχε πολύ καλή εκκίνηση και κατάφερε να βρεθεί γρήγορα στην πρώτη τριάδα και στη συνέχεια στη δεύτερη θέση. Στο δεύτερο σκέλος ωστόσο δεν ξεκίνησε καλά, βρέθηκε εκτός δεκάδας και έπρεπε να περάσει πολλούς αναβάτες σε μία πίστα που λόγω των συνθηκών (πολλή λάσπη και μόνο μία καλή γραμμή στο μεγαλύτερο τμήμα) δεν ευνοούσε τις προσπεράσεις.

Jeremy Van Horebeek: “Σήμερα (Κυριακή) ένιωθα καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Κάναμε μερικές αλλαγές και στο πρώτο σκέλος είχα πολύ καλή εκκίνηση. Στο δεύτερο δε ξεκίνησα καλά και έπρεπε να δουλέψω σιγά και προσεκτικά ώστε να ανέβω στην τρίτη θέση και να πάρω τη δεύτερη στην τελική κατάταξη. Ήταν αρκετά επικίνδυνα καθώς ουσιαστικά υπήρχε μόνο μία γραμμή και αρκετοί πιο αργοί αναβάτες που συναντούσαμε μέσα στην πίστα. Νιώθω πολύ καλά στη νέα Beta και είμαι πολύ χαρούμενος με την ταχύτητα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Beta και την SDM Team για την προσπάθεια που κάνουν γιατί δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια νέα μοτοσυκλέτα μέσα σε λίγους μήνες. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά για να είμαι έτοιμος για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.”

Δείτε τα highlights του αγώνα: