Εντυπωσιακός και πάλι ο Van Horebeek στον 2ο διεθνή ιταλικό αγώνα Motocross

Στη σέλα του πρωτότυπου Beta RX 450 ο Jeremy Van Horebeek πραγματοποίησε τη δεύτερη επίσημη εμφάνισή του, ως αναβάτης της ομάδας BETA SDM Corse, στον δεύτερο αγώνα του διεθνές Motocross Internazionali d’Italia. Ο Βέλγος αναβάτης κατάφερε να ανέβει μέχρι την τέταρτη θέση στον τελικό Supercampione (οι καλύτεροι αναβάτες της ΜΧ1 και ΜΧ2) ενώ είχε προκριθεί παίρνοντας την έκτη θέση στον αγώνα της ΜΧ1. Αντίθετα, άσχημη μέρα είχε ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας, Jimmy Clochet, που είχε δύο πτώσεις –στα χρονομετρημένα και στο σκέλος της ΜΧ2- και δεν έτρεξε στον τελικό αλλά ανανέωσε το ραντεβού του για τον τρίτο και τελευταίο γύρο το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Jeremy Van Horebeek: “Το δεύτερο επίσημο τεστ είναι πλέον παρελθόν και δείχνει πως πήγαμε καλά! Μάθαμε ξανά πολλά και αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Ευχαριστώ τη Beta που έκανε ήδη τη μοτοσυκλέτα ανταγωνιστική, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και φυσικά τους ανθρώπους της ομάδας για την καταπληκτική τους δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε βήμα βήμα.”

Jimmy Clochet: “Ο δεύτερος αγώνας τέλειωσε γρήγορα για μένα. Έπεσα άσχημα στα χρονομετρημένα αλλά ήθελα να τρέξω. Ήμουν στη δέκατη θέση πριν ξαναπέσω, δυστυχώς άσχημα και πάλι… Θα τα ξαναπούμε στη Mantova, το ερχόμενο σαββατοκύριακο.”

betamotor Αγώνες