2023: μια καταπληκτική χρονιά για την Beta

To 2023 ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την οικογένεια της Beta. Μέσα στους τελευταίους δώδεκα μήνες γνωρίσαμε μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες στα παγκόσμια αλλά και τα ελληνικά πρωταθλήματα, είδαμε παρουσιάσεις ολοκαίνουργιων μοντέλων, νέες ομάδες και πολλά ακόμα που μας κάνουν να ανυπομονούμε για ένα εξίσου φανταστικό 2024!

3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Enduro

Για 6η φορά στα τελευταία 7 χρόνια, η Beta κατέκτησε την κορυφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro ενώ παράλληλα κατέκτησε του τίτλους και στις κατηγορίες Ε2 και Ε3 με αναβάτες τους Steve Holcombe (Beta RR 350) και Brad Freeman (Beta RR 300) αντίστοιχα.

1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τίτλος της κατηγορίας Trial 3 έμεινε στην ομάδα της Beta καθώς ο 15 ετών George Hemingway (Beta EVO Factory 125) κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή έναν χρόνο μετά τον αδερφό του!

3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Beta παραμένει στην κορυφή του Ελληνικού Enduro. Το 2023 ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta RR 480) διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή EnduroGP και κατέκτησε επίσης τον τίτλο στην κατηγορία Ε3 ενώ στην κατηγορία ES πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος με Beta RR 350.

436 βαθμοι στο MXGP

Φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Beta έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP και πέτυχε τη συγκομιδή 436 βαθμών που αποτελεί και την μέχρι στιγμής καλύτερη επίδοση αλλά πάνω από όλα το καλύτερο πεδίο εξέλιξης της νέας RX 450.

3 ολοκαίνουργια μοντέλα

Στην EICMA του Μιλάνου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά οι νέες ALP 4.0 και ALP X καθώς και η νέα motocross RX 450.

48 διαφορετικά μοντέλα

H γκάμα της Beta μεγαλώνει συνεχώς! Πλέον έχει φτάσει τα 28 βασικά μοντέλα ενώ μετρώντας και τις επιπλέον Racing και Factory εκδόσεις, ο αριθμός ανεβαίνει στις 48 επιλογές για τους fan της ιταλικής εταιρείας!

Νέα ομάδα για το AMA Supercross

Αποχαιρετάμε το 2023 έχοντας για πρώτη φορά ομάδα για το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross!

12 Σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα

Βρες ό,τι χρειαζέσαι σε δώδεκα σημεία σε όλη την Ελλάδα!

290+ προϊόντα στο eshop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μεγαλώνει συνεχώς και πλεόν μπορείς να βρεις τα κορυφαία προϊόντα μας και ηλεκτρονικά, στο betamotor.gr/shop

Καλή χρονιά σε όλους!

betamotor Γενικά