Πρώτο βάθρο για την Beta σε διεθνή αγώνα Motocross

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Jeremy Van Horebeek στoν διεθνή αγώνα Motocross Internazionali D’italia που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/3) στην Mantova. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Beta κατάφερε να προκριθεί έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση του αγώνα της ΜΧ1 και στη συνέχεια στον τελικό (Supercampione) τερμάτισε και πάλι στην ίδια θέση πετυχαίνοντας την καλύτερη του απόδοση στη σειρά των τριών αγώνων. Αυτό το αποτέλεσμα τον ανέβασε στη δεύτερη θέση της τελικής βαθμολογίας (Supercampione) ολοκληρώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τη σειρά.

Ο “Jerre” ξεκίνησε τον αγώνα της ΜΧ1 πίσω από την πρώτη πεντάδα αλλά γρήγορα ανέβασε ρυθμό και για αρκετούς γύρους κατάφερε να είναι ο ταχύτερος αναβάτης μέσα στην πίστα. Αφού κατάφερε να περάσει τους περισσότερους προπορευόμενους άρχισε να κλείνει τη διαφορά του με τον επικεφαλής Febvre τον οποίο δεν κατάφερε να περάσει.

Στον τελικό, μετά την εκκίνηση, βρέθηκε στην όγδοη θέση και γρήγορα ανέβηκε μέχρι τη δεύτερη θέση δείχνοντας πολύ άνετος στη σέλα της πρωτότυπης Beta RX 450.