Νέα Beta Trial EVO MY21

Συνεχίζοντας την βελτίωση και την εξέλιξη των trial μοντέλων της, η Beta βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα σειρά EVO για το 2021.
Παρά το γεγονός πως οι περισσότερες αγωνιστικές δραστηριότητες είχαν αναβληθεί λόγω Covid-19, οι μηχανικοί της ιταλικής εταιρείας δούλεψαν συστηματικά με τους εργοστασιακούς αναβάτες της ομάδας με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και της φιλικότητας που διακρίνει όλα τα Trial μοντέλα Beta.

Στη σειρά των μοντέλων με δίχρονο κινητήρα υπάρχουν τέσσερις επιλογές: 125, 250, 300 και η έκδοση 300 SS τα αρχικά της οποίας προέρχονται από τις λέξεις “Super Smooth”. Για να επιτευχθεί αυτή η “εξαιρετική ομαλότητα”έχει προστεθεί επιπλέον βάρος στο βολάν του συγκεκριμένου κινητήρα ώστε ναγίνει πιο φιλική η συμπεριφορά του στο φάσμα των χαμηλομεσαίων στροφών του κινητήρα ενώ διατηρείται η racing αίσθηση στις υψηλές στροφές, όπως και στη στάνταρ έκδοση. Αυτό κάνει την 300 SS εξαιρετικά εύκολη και διασκεδαστική σε όλεςτις συνθήκες.
Η τετράχρονη έκδοση διατηρεί των κυβισμό των 300cc που συνδυάζει άριστα την απόδοση με την ευκολία οδήγησης για όλους του αναβάτες.

Αλλαγές 2021:
– νέο πιο επιθετικό look
– νέες εσωτερικές ρυθμίσεις αναρτήσεων
– αλλαγές στο σετάρισμα των καρμπυρατέρ και στη χαρτογράφηση όλων των μοντέλων για πιο προοδευτική απόκριση του κινητήρα

0 Comments