Νέα μοντέλα Beta RR MY 2021

Οι νέες ιταλικές μοτοσυκλέτες για το 2021 είναι γεγονός. Πιο κόκκινες από ποτέ, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της Φλωρεντίας, έρχονται με νέες βελτιώσεις και θα είναι διαθέσιμες μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Έχοντας την εμπειρία από δύο τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τους Steve Holcombe (Ε3) και Brad (EnduroGP), οι μηχανικοί της Beta δούλεψαν αδιάκοπα για να εξελίξουν την κορυφαία σειρά RR και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Οι νέες μοτοσυκλέτες έρχονται με ένα κορυφαίο συνδυασμό τεχνολογικής καινοτομίας και οδηγικής απόλαυσης που ανεβάζει τον πήχη για το 2021 ακόμα ψηλότερα.

Τα εξαντλητικά τεστ μέσα στους αγώνες, η μεγάλη επιτυχία της σειράς RR παγκοσμίως και το feedback που έλαβε η Beta από τους ιδιώτες, έδωσαν περαιτέρω ώθηση στους σχεδιαστές της νέας σειράς για ακόμη περισσότερες δοκιμές και βελτιώσεις σε πολλά σημεία και κρίσιμες λεπτομέρειες.

Το νέο, πιο επιθετικό look με τον καινούργιο ολοκόκκινο χρωματισμό και το λογότυπο της Beta στα προστατευτικά των ψυγείων, ολοκληρώνει τις αλλαγές για τη σειρά των οχτώ μοντέλων της σειράς RR του 2021.

Τα νέα RR 2021 εν συντομία:

RR 2Τ 125 Η μικρότερη μοτοσυκλέτα της σειράς είναι φυσικά η πιο ελαφριά και η πιο εύκολη στη χρήση. Αγνή και αγωνιστική, κατάλληλη τόσο για νέους αναβάτες όσο και για πιο έμπειρους που αναζητούν το μικρότερο δυνατό βάρος.

RR 2Τ 200 Με διάταξη πλαισίου και κινητήρας που προέρχονται από το 125, διαθέτει εξαιρετικά μικρό βάρος που συνδυάζεται με περισσότερη ροπή και δύναμη, εξασφαλίζοντας κορυφαία οδηγική απόλαυση. Με τρόμπα λαδιού  και μίζα, αποτελεί ιδανικό πακέτο για τους λάτρεις του Enduro.

RR 2Τ 250 Ιδανικό για όσους αναζητούν μία πιο ήπια δίχρονη μοτοσυκλέτα με ελαφρώς λιγότερη ισχύ και ροπή από το κορυφαίο μοντέλο ώστε να εξασφαλίσουν άριστο χειρισμό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

RR 2Τ 300 Η κορυφαία δίχρονη μοτοσυκλέτα. Κατασκευασμένη για όσους εκτιμούν έναν μεγάλο κινητήρα με άφθονη ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών και με οποιαδήποτε ταχύτητα. Κατάλληλη επίσης και για όσους προτιμούν μακριά κλιμάκωση στις σχέσεις ταχυτήτων.

RR 4Τ 350 Η πιο εύκολη σε χειρισμό μοτοσυκλέτα στην τετράχρονη γκάμα. Ευνοεί την οδήγηση με τον κινητήρα σε υψηλές στροφές αλλά ταυτόχρονα διατηρεί πολύ γραμμική απόδοση ισχύος.

RR 4Τ 390 Διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό ευκολίας χειρισμού και απόδοσης με κέρδος την εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

RR 4T 430 Διαθέτει κινητήρα υψηλής απόδοσης και άφθονης ροπής που είναι ιδανικός για όσους αναβάτες εκμεταλλεύονται τις μακριές σχέσεις ταχυτήτων.

RR 4T 480 Μια μοτοσυκλέτα που σίγουρα αναζητά τις ανοιχτές διαδρομές. Τα χαρακτηριστικά της είναι παρόμοια με το μοντέλο 430, αλλά με ακόμα μεγαλύτερη ροπή και ισχύ, που απαιτούν σαφώς πιο έμπειρο και γυμνασμένο αναβάτη.

Οι αλλαγές για το 2021:

 • Επανασχεδιασμένο πλαίσιο στην περιοχή του λαιμού και τις πλάκες ενίσχυσης για καλύτερη αίσθηση και ανθεκτικότητα.
 • Νέα προστατευτικά πλαισίου για καλύτερη προστασία
 • Βελτιωμένο υποπλαίσιο, πιο στιβαρό και ανθεκτικό.
 • Νέος σχεδιασμός στήριξης των πλαϊνών πλαστικών για ευκολότερη τοποθέτηση
 • Νέα τάπα ρεζερβουάρ.
 • Επανασχεδιασμένη σέλα για πιο άνετη οδήγηση.
 • Βελτιωμένο φιλτροκούτι για καλύτερη στεγανοποίηση και νέο πιο πρακτικό καπάκι.
 • Νέο ηλεκτρικό σύστημα με βελτιωμένο σύστημα φόρτισης.
 • Βελτιωμένο πιρούνι (ZF) με αναβάθμιση πολλών εσωτερικών εξαρτημάτων για βελτίωση της λειτουργία και της αξιοπιστίας.
 • Αμορτισέρ με νέες εσωτερικές ρυθμίσεις για αύξηση της πρόσφυσης.
 • Ανανεωμένο ταχύμετρο που παρέχει περισσότερη ακρίβεια και μεγαλύτερη αξιοπιστία.
 • Νέος χρωματισμός και γραφικά με έντονο κόκκινο .

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

0 Comments