Διαγωνισμός #menoume_spiti_beta από τη Beta Hellas

Μείνετε σπίτι, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας και κερδίστε ένα από τα τρία δώρα του διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, ως εξής:

1) #Stay_home: Τι κάνετε τη μοτοσυκλέτα σας όσο παραμένετε σπίτι; Είναι όλα στην εντέλεια; Σκεφτήκατε κάτι πρωτότυπο; Συνεχίζεται να την χρησιμοποιείτε (σπίτι φυσικά); Στείλτε μας τη φωτογραφία σας και κερδίστε ένα σετ περιποίησης για να τη διατηρήσετε αξιόμαχη.

2) #Shoot_it: Βγάλτε από μέσα σας τον καλλιτεχνικό σας εαυτό, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας στο σπίτι ή το γκαράζ και κερδίστε.

3) #Solo_Beta: Αποκλειστικά για τους κατόχους μοτοσυκλετών Beta. Στείλτε μας την καλύτερη φωτογραφία σας (προ ή μετά καραντίνας) και φρεσκάρετε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με αυτοκόλλητα και κάλυμμα σέλας.

Τα δώρα:

Κατηγορία 1)

Ο νικητής θα λάβει σετ ολοκληρωμένης περιποίησης ακινητοποιημένης μοτοσυκλέτας που περιλαμβάνει: α)φορτιστή μπαταρίας SHIDO Dual Charger DC 4.0 ή μπαταρία λιθίου SHIDO για μοτοσυκλέτα enduro από την specialparts.gr

και β) προϊόντα Liquid Moly (καθαριστικό μοτοσυκλέτας, σπρέι σιλικόνης, πρόσθετο βενζίνης, λάδι κινητήρα και αντιψυκτικό υγρό).


Κατηγορία 2)

Ο νικητής θα λάβει hoodie Beta Racing από τη Zulap, εκτύπωση σε καμβά 60x40cm της αγαπημένης του φωτογραφίας από την shootNride.gr και μία κούτα Red Bull.

 


Κατηγορία 3)

O νικητής θα λάβει σετ αυτοκόλλητα με δυνατότητα προσαρμογής του ονόματος και του αριθμού συμμετοχής, για την αγαπημένη του Beta από την DXL Graphics και ένα κάλυμμα σέλας από την CrossX racing.

 


Πώς θα λάβετε μέρος

Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Instagram και Facebook.

-Στο Instagram ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας με hashtag #menoume_spiti_beta και αναφορά (mention) @beta_hellas_the_fuoristrada_co

-Στο Facebook δημοσιεύοντας τη φωτογραφία σας με hashtag #menoume_spiti_beta και αναφορά (mention) ή προσθήκη ετικέτας (tag) @Βeta_hellas_the_fuoristrada_co.

Επιλογή κατηγορίας μπορείτε να κάνετε προσθέτοντας το αντίστοιχο hashtag (#Stay_home ή #Shoot_it ή #Solo_Beta). Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή κατηγορίας για κάθε φωτογραφία θα γίνει από την κριτική επιτροπή. Κάθε διααγωνιζόμενος μπορεί να λάβεις μέρος σε όσες κατηγορίες επιθυμεί.

Κριτική επιτροπή

Η επιλογή των νικητών θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της Beta Hellas, της ομάδας Beta Chachagias Racing Team και της φωτογραφικής ιστοσελίδας ShootNride.gr.

Διάρκεια διαγωνισμού

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό λήγει την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.


Όροι συμμετοχής

– Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

– Η επιλογή των νικητών θα γίνει από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της Beta Hellas, της ομάδας Beta-Chachagias Racing Team και της φωτογραφικής ιστοσελίδας shootnride.gr

– Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στην ανάρτηση με την οποία έλαβαν μέρος, ενώ το ονοματεπώνυμο τους θα ανακοινωθεί στο σχετικό δελτίο τύπου της Beta Hellas καθώς και στις σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook και Instagram).

–  Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά τους δικαιώματα πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.

– Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιο άλλον δημόσιο διαγωνισμό.

-Από κάθε συμμετέχοντα παραχωρείται το δικαίωμα αναδημοσίευσης των φωτογραφιών στους διοργανωτές του διαγωνισμού.

-Η παραλαβή των δώρων από τους νικητές μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε συνεργάτη της Beta Hellas (https://betamotor.gr/partners/). Σε περίπτωση που αυτός ο τρόπος δεν εξυπηρετεί κάποιον από τους νικητές, μπορεί να γίνει ταχυδρομική αποστολή με χρέωση εξόδων αποστολής στον παραλήπτη. Λόγω του Κορωνοϊού και των περιορισμών στις μετακινήσεις όλων μας, ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στη δυνατότητα αποστολής και παραλαβής των δώρων.

– η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού ή και να τον ματαιώσει χωρίς ειδοποίηση.

0 Comments