Δεύτερη θέση για τον Jonny Walker στο SuperEnduro

Το τελευταίο σαββατοκύριακο διεξήχθησαν οι δύο τελευταίοι αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperEnduro στο Sachsen Arena της Γερμανίας.

Την πρώτη ημέρα ο Jonny Walker ξεκίνησε δυνατά και σημείωσε τρεις τρίτες θέσεις στους τρεις τελικούς. Αυτό επέτρεψε στον Colton Haaker να “πιάσει” τον Walker στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ο αναβάτης της Beta θα έπρεπε να ανεβάσει την απόδοσή του ώστε να είναι αυτός που θα πάρει το αργυρό μετάλλιο, στο τέλος του πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Tim Apolle που πλασαρίστηκε ακριβώς  πίσω από τον Jonny στον πρώτο και στον τρίτο τελικό. Μια πολύ δυνατή εμφάνιση για τον 26 ετών Γερμανό αναβάτη που βρέθηκε να μάχεται με πολύ πιο έμπειρους αναβάτες.

Τη δεύτερη μέρα ο Jonny Walker ήξερε πως έπρεπε να τα δώσει όλα για να διατηρήσει τη δεύτερη θέση του στο πρωτάθλημα. Με τερματισμούς στις θέσεις 2-2-3 κατάφερε να επιβληθεί του Haaker κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Εντυπωσιακή απόδοση και πάλι πραγματοποίησε ο Tim Apolle που τερμάτισε στις θέσεις 4-5-5 κάτι που του επιτρέπει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ολόκληρη η Beta θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Jonny Walker για την εξαιρετική σεζόν και τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro.  Επόμενα ραντεβού για τον Jonny είναι ο πρώτος αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro που θα διεξαχθεί στις 5-6-7 Απριλίου στο Ισραήλ.