ALP 4.0

6.950€


Category: ALP

Η νέα σειρά ALP της Beta απευθύνεται σε ένα μεγάλο φάσμα αναβατών: από νεαρούς κατόχους διπλώματος Α2 σε αναζήτηση της πρώτης τους μοτοσυκλέτας μέχρι αναβάτες που επιστρέφουν στον μαγικό κόσμο των δύο τροχών ψάχνοντας για ένα απλό όχημα με εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Και από τις γυναίκες που αναζητούν μία μοντέρνα μοτοσυκλέτα η οποία δεν είναι υπερβολικά ψηλή ή βαριά μέχρι τους λάτρεις των ελαφριών και καλά ζυγισμένων εκτός δρόμου δικύκλων που θέλουν να κάνουν διασκεδαστικές βόλτες.

Όπως όλα τα μοντέλα της Beta, τα νέα ALP εκφράζουν την ιδέα “RideAbility” καθώς είναι σχεδιασμένα για να επιτρέψουν σε κάθε αναβάτη να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και να διασκεδάσει σε όλες τις συνθήκες.

Το Alp 4.0 απευθύνεται σε παραδοσιακούς αναβάτες που συνδέονται με την εκτός δρόμου παράδοση της Beta. Είναι μία ευέλικτη, ευκολοδήγητη μοτοσυσκλέτα, ιδανική για όποιον θέλει να προσεγγίσει τον εκτός δρόμου κόσμο οδηγώντας με διασκεδαστικό τρόπο χωρίς δεσμεύσεις. Οι τροχοί με διάμετρο 21”-18”, τα προστατευτικά πλαστικά και τα τρακτερωτά ελαστικά προέρχονται από τον κόσμο του off-road χωρίς όμως να εμποδίζουν τη μοτοσυκλέτα να κινηθεί με άνεση σε αστικούς δρόμους. Τα μαρσπιέ είναι επίσης προσεκτικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένο με αφαιρούμενα καλύμματα από καουτσούκ, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η μέγιστη άνεση στο δρόμο όσο και η μέγιστη πρόσφυση όταν αυτό απαιτείται! Το Alp 4.0 είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα περιπέτειας για ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο εκτός δρόμου.

Κινητήρας

Τα νέα μοντέλα Alp 4.0 και Alp X είναι εξοπλισμένα με κινητήρα 350cc που αναπτύχθηκε σε συνεργασία μεταξύ των τεχνικών της Betamotor και εκείνων της Tayo Motorcycles. Η νέα αυτή μονάδα ισχύος αναπτύχθηκε ειδικά για τα μοντέλα ALP και διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό, κιβώτιο έξι σχέσεων, αποδίδει 35 ίππους στις 9500 σ.α.λ. και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα άνω των 130 km/h.

Χάρη στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (3,5lt/100km) και το ρεζερβουάρ 11 λίτρων, το νέο ALP 4.0 προσφέρει μια εντυπωσιακή αυτονομία που ξεπερνάει τα 300km. Έτσι επιτρέπει τις μεγάλες διαδρομές εκτός δρόμου, μακριά από πρατήρια καυσίμων.

Πλαίσιο και Αναρτήσεις:

– Πλαίσιο: Το πλαίσιο του νέου ALP 4.0 είναι ατσάλινο περιμετρικά με τον κινητήρα κρεμασμένο πάνω του κάτι που εγγυάται την αντοχή, την ακαμψία και τις μικρές διαστάσεις.

– Ανάρτηση: τόσο το μπροστινό πιρούνι όσο και το πίσω μονό αμορτισέρ έχουν ρυθμιστεί για να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση κατά την οδήγηση. Παράλληλα διατηρούν την άνεση που απολαμβάνει ο αναβάτης.

– Ύψος σέλας: Στα 865mm εξασφαλίζει εύκολη επαφή των ποδιών με το έδαφος συμβάλλοντας στην ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας στη σέλα, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Η σέλα είναι εξαιρετικά άνετη τόσο για τον αναβάτη όσο και τον συνεπιβάτη.

– Φρένα: δίσκος 290mm μπροστά και 220mm πίσω. Οι Nissin τρόμπες και δαγκάνες εγγυώνται ισχυρή πέδηση σε όλες τις συνθήκες. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σύστημα ABS της BOSCH που μπορεί να απεμπλακεί στον χάρτη Offroad.  Kάθε φορά που επανεκκινείτε την μοτοσυκλέτα, το ABS ενεργοποιείται ξανά αυτόματα.

– Οθόνη LCD:  παρέχει πληροφορίες για τη στάθμη καυσίμου, την αυτονομία και την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο. Φυσικά διαθέτει και τις παραδοσιακές πληροφορίες όπως π.χ. ένδειξη ταχύτητας, στροφόμετρο και μερικό κι ολικό χιλιομετρητή.

Βασικές διαφορές του Alp 4.0 και του Alp X:

– Το Alp 4.0 είναι εξοπλισμένο με τροχούς 21″ – 18″ και ελαστικά σχεδιασμένα περισσότερο για εκτός δρόμου. Το Alp X είναι εξοπλισμένο με τροχούς 19″ – 17″ αλλά με ελαστικά διπλής χρήσης προσανατολισμένα για περισσότερη οδήγηση στο δρόμο.

Η γκάμα των αξεσουάρ για τη νέα γενιά ALP περιλαμβάνει χούφτες προστασίας χεριών, πλαινές βαλίτσες και top case βαλίτσα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ALP 4.0 & ALP X