Beta XTRAINER MY 2025: Mία και μοναδική

Η σειρά Xtrainer ξεκινά τον ενδέκατο χρόνο παραγωγής και η Beta το γιορτάζει με μια εκπληκτική νέα εμφάνιση που συνδυάζει εντυπωσιακά το γκρι με το κόκκινο και την κάνει να ξεχωρίζει από τα μοντέλα RR X-Pro και RR Race Edition.

Η Xtrainer είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις entry level μοτοσυκλετών enduro σε πολλές χώρες και αυτό δεν είναι έκπληξη λόγω της ευκολίας οδήγησης που προσφέρει σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα και πιο ογκώδη μοντέλα enduro. Το μικρότερο πλαίσιο, το χαμηλό ύψος σέλας και το συνολικό χαμηλό βάρος την καθιστούν ιδανική όχι μόνο για νέους αναβάτες αλλά και ως τέλεια επιλογή για όσους θέλουν μία δεύτερη μοτοσυκλέτα για παιχνίδι.
Η ισχύς από τον υγρόψυκτο κινητήρα είναι σχεδόν ηλεκτρική, παρέχοντας απρόσκοπτη παροχή ισχύος που έχει ακριβώς την ιδανική ποσότητα ισχύος και ροπής. Το Rideability είναι το μότο της Beta για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια και η νέα Xtrainer είναι ορισμός αυτού. Με την Beta Xtrainer οι πιο πολλοί αναβάτες μπορούν να πατήσουν εύκολα στο έδαφος κι αυτό τους δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση κάτι που κάνει την οδήγηση πολύ πιο ευχάριστη.,

Βασικά χαρακτηριστικά της Beta Xtrainer

Πλαίσιο: Ελαφρύτερο και πιο συμπαγές πακέτο σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο enduro.
Ύψος σέλας: Χαμηλότερο για περισσότερη εμπιστοσύνη.
Φρένα: Ίδιο πακέτο φρένων με τα μοντέλα RR, Nissin, με δίσκους 260 mm μπροστά
και 240 mm πίσω.
Μπαταρία: Ελαφριά, υψηλής απόδοσης μπαταρία λιθίου.
Αναρτήσεις: Πιρούνι R16V με καλάμια 43 mm μπροστά και προοδευτικό μοχλικό πίσω. Το πιρούνι ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου και την απόσβεση επαναφοράς ενώ το αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου, τη συμπίεση και
την απόσβεση επαναφράς.
Power Valve: Η βαλβίδα εξαγωγής Beta Progressive μπορεί να ρυθμιστεί εξωτερικά από τον αναβάτη επιτρέποντας την αποτελεσματική προσαρμογή της απόδοσης του κινητήρα ώστε να ταιριάζει σε κάθε είδους χρήση.
Διακόπτης χάρτη ανάφλεξης: Με κουμπί τιμονιού και δύο θέσεις, (Ήλιος ή Βροχή) που ρυθμίζει την ισχύς του κινητήρα.
Ρεζερβουάρ: Διαφανές με χωρητικότητα 8,8 λίτρων.
Ηλεκτρονικός ψεκασμός λαδιού: Βρίσκεται κάτω από το σέλα (η οποία ανοίγει εύκολα με
κουμπί) και εξαλείφει την ανάγκη για πρόμιξη.

Μαλακά ελαστικά: Η μαλακή σύνθεση και ο σχεδιασμός τους εγγυώνται πρόσφυση σε κάθε τερέν • Βεντιλατέρ: Είναι τοποθετημένος ως βασικός εξοπλισμός σε όλα τα μοντέλα Xtrainer για να
βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας διατηρεί πάντα την ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας, ακόμη και σε πιο αργά και δύσκολα μονοπάτια.
Μίζα: Απαραίτητη για γρήγορη και εύκολη επανεκκίνηση σε δύσκολες καταστάσεις (προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και μανιβέλα).
Συμπλέκτης: Συμπλέκτης διαφράγματος «Easy-Pull» με τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις που επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόσει την αίσθηση και την απόκριση της μανέτας σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.
Ηλεκτρονικό κλειδί: Παρέχει ένα σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την κλοπή με ένα μοναδικό κωδικοποιημένο κλειδί που επίσης λειτουργεί ως ασφαλεία όταν φοριέται γύρω από τον καρπό του αναβάτη (kill-sqitch).

betamotor Γενικά