Αυτή είναι η ομάδα της Beta για το ΑΜΑ Supercross 2024

Την προσθήκη του Colt Nichols στην ομάδα της Liqui Moly Beta Racing Team ανακοίνωσε η Beta USA ολοκληρώνοντας το ρόστερ της για την πρώτη της συμμετοχή στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross. O Nichols, μαζί με τον Benny Bloss, θα αγωνίζεται από το 2024 στο κορυφαίο αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross, στη σέλα του νέου Beta RX 450 που αναμένεται να παρουσιαστεί ως μοντέλο παραγωγής μέσα στους επόμενους μήνες,

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαζόμαστε με τον Colt για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης και χαρακτήρας εντός και εκτός πίστας και ταιριάζει απόλυτα με την οικογένεια μας στη Beta. Ο Colt, πήρε πέρυσι το βραβείο Rookie of the Year στην κατηγορία 450 και απέδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες στην κορυφαία κατηγορία και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική του και το 2024. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βρούμε δύο αναβάτες όπως ο Colt και ο Benny καθώς η Beta μπαίνει στους αγώνες Supercross. Ανυπομονούμε για τον πρώτο αγώνα στο Anaheim!” δήλωσε ο Race Manager της ομάδας Carlen Gardner μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου με τον Nichols.

Colt Nichols

Ο Colt Nichols γεννήθηκε το 1994 στην Oklahoma και από το 2015 αγωνίζεται ως επαγγελματίας αναβάτης ενώ το 2021 κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή στο πρωτάθλημα AMA Supercross 250SX της Ανατολικής περιφέρειας. Το 2023 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία 450SX του AMA Supercross και κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου αναβάτη (Rookie of the year) έχοντας ως καλύτερο τερματισμό την 4η θέση στο Nashville.  “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα με την Liqui Moly Beta Racing Team για το 2024 και το 2025. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βοηθήσω στην εξέλιξη μίας νέας μοτοσυκλέτας και μιας νέας ομάδας που μπαίνουν στο Supercross και θα προσπαθήσω να τους εκπροσωπήσω όσο καλύτερα γίνεται. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και ανυπομονώ να αρχίσουμε” δήλωσε ο Nichols που εκτός από τους αγώνες Supercross αναμένεται να λάβει μέρος και σε επιλεγμένους γύρους του AMA Motocross (outdoor).

Το πρωτάθλημα AMA Supercross παραδοσιακά ξεκινάει το πρώτο Σάββατο κάθε έτους στο Anaheim της Καλιφόρνιας οπότε ανυπομονούμε για τις 6 Ιανουαρίου 2024.


διάβασε ακόμα:

Στο AMA Supercross από το 2024 η Beta